Adres & openingstijden


Contactgegevens

Veluwehof Natuursteen
Hoofdstraat 17
3781 AA Voorthuizen (gem. Barneveld).
Tel: 0342-473994
Fax: 0342-474953
E-mail: info@veluwehof.nl

KvK: 09085610
BTW: NL-8035.05.334.B01
Iban: NL30.RABO.0367.9102.33

Openingstijden gedenkhof

Maandag:
Op afspraak
dinsdag t/m vrijdag:
8.00 – 17.00 uur
zaterdag:
9.00 – 16.00 uur
Alle andere gewenste tijden op afspraak

Tijdens openingsuren is een afspraak niet nodig. U kunt dan onze gewoon komen gedenkhof bezoeken.
Wilt u liever buiten deze tijden onze toonzaal en gedenktuinen bezoeken, of heeft u liever een bezoek van onze adviseur aan huis? Neem dan contact met ons op en maken wij een afspraak.

De historie van ons bedrijf

Ruwe natuursteen grafmonumenten is een onderdeel van Veluwehof Natuursteen. Wij bestaan al sinds 1994 en hebben jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van diverse soorten grafstenen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn dan ook al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied ruwe natuursteen grafmonumenten, zwerfkeien, versteend hout en traditionele natuursteen grafmonumenten. Het bedrijf is in handen van G.R. van den Top en is van vader op zoon gegaan.

Ons bedrijf bestaat uit 3 onderdelen. De gedenkhof, een moderne toonzaal en 2 gedenktuinen met veel voorbeelden van grafmonumenten. De steenhouwerij, waar de grafstenen worden bewerkt en gereed gemaakt voor plaatsing door het hele land. En ten slotte onze plaatsingsservice, zij verzorgen het hele traject van het correct plaatsen van het monument op de begraafplaats.

Veluwehof Gerard van den Top
Klant contact ruwe grafstenen

Gedenkhof

Wanneer u zich ongestoord en in alle rust wilt oriënteren, is dit mogelijk bij de Veluwehof. In onze gedenkhof met toonzaal en besloten gedenktuinen, heeft u de mogelijkheid de ruime collectie grafmonumenten van ruwe natuursteen te bekijken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag indien u dat wenst. U vindt hier volop voorbeelden van diverse mogelijkheden voor monumenten. Wij hebben een zeer ruim aanbod. Veluwehof Natuursteen is één van de grootste aanbieders van ruwe natuursteen van midden-Nederland.

U bent ook van harte welkom bij ons. Wij hebben naast ruwe natuursteen ook een uitgebreide collectie traditionele gepolijste grafstenen, grafzerken, kindermonumenten, versteend hout en een grote collectie zwerfkeien.

Wilt u meer weten over de gehele collectie grafstenen van de Veluwehof kijk dan ook eens op www.veluwehof.nl

Heeft u vragen over grafmonumenten gemaakt van ruwe natuursteen?

Heeft u n.a.v. onze informatie nog specifieke vragen. Dat is zeker mogelijk. U kunt altijd contact met ons opnemen 0342-473994 of mailen naar info@veluwehof.nl

U bent van harte welkom in Voorthuizen om de collectie ruwe natuursteen te komen bekijken. Of wanneer u liever heeft dat wij naar u komen is dat ook geen probleem.