Prijzen van ruwe natuursteen grafstenen

Ruwe natuursteen grafstenen zijn er diverse prijzen. De prijzen lopen uiteen van €1250,- tot de €5000,- afhankelijk van soort steen en bewerkingen. Bij Veluwehof is er voor ieder budget, de juiste natuurlijke ruwe grafsteen te vinden.

Wanneer u onze gedenkhof in Voorthuizen bezoekt, kunt u in onze toonzaal en gedenktuinen voorbeelden bekijken. Wij bespreken dan graag uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. De prijs van een ruwe grafsteen hangt af van de soort steen, maar ook de bewerkingen, omranding en bijhorende accessoires.

Wanneer u een idee heeft welk grafmonument het zou kunnen worden, maken wij graag een offerte voor u (incl. alle kosten).

Klant contact ruwe grafstenen

Verschillende ruwe natuursteen grafstenen prijzen

Wij geven u graag een duidelijk overzicht betreft de prijs opbouw. Zo is het mogelijk om bewerkingen en/of materialen juist wel of niet te doen. Zo heeft u de mogelijkheid om de ruwe grafsteen betaalbaar te maken naar eigen budget en wensen. De prijzen voor belettering zijn de volgende:

– Zandstralen op gepolijst vlak

– Zandstralen op ruw vlak

– Ambachtelijk gehakte letters v.a.

– Bronzen letters, afhankelijk van grootte, v.a.

– Bronzen Plaquette v.a.

Prijzen zijn inclusief BTW.

€3,-

€6,-

€12,50

€9,-

€450,-

De prijs van een ruwe grafsteen is bij Veluwehof altijd incl:

– Fundering

– Vergunningsaanvraag

– Transport en plaatsing

– 25 jaar garantie

Op onze voorbeelden pagina kunt u ook ruwe grafstenen en bijbehorende prijzen bekijken. Hier geven wij een indicatie van de prijs want deze blijft altijd afhankelijk van het materiaal en de bewerkingen. Heeft u specifieke wensen betreft een ruwe grafsteen, dan kijken we uiteraard graag met u mee.

25 jaar garantie